As vrea sa ma dau peste cap
Si sa ma transform in copil
Si sa ma mai dau o data
Si sa raman asa!

duminică, 29 mai 2011

imi traiesc viata asa cum am eu chef!


imi traiesc viata asa cum am chef. asta nu inseamna ca mi se intampla tot ce as vrea, dar chiar fac numai ce am chef! nu pot sau nu vreau sau nu stiu sau nu am motive sa ma schimb. oare trebuie sa ma schimb? de fapt nici nu ma intreb! regret atat de multe, dar nu regret ca am facut ceva. o fi bine? o fi rau? as vrea sa stiu, dar oare as schimba ceva? 

de fapt stiu ca as vrea sa fiu mai buna si poate mai putin ipocrita. cateodata sunt prea ipocrita.

ana zice ca o sa imbatranesc frumos pentru ca am sufletul bun; eu cred ca o sa am pete naspa pe fata de la vinul de Chile.

se spune ca la inceputul anului trebuie sa-ti faci o analiza si sa iti propui lucruri. am facut si eu asta, dar nu m-am tinut de ce am scris ca voi face, si totusi paradoxal in fiecare zi am facut ce am vrut. sunt prea schimbatoare? o fi bine? o fi rau? pai, poate cineva sa zica care din cele doua e mai frumoasa: aritmetica sau algebra? mie imi place algebra, necuoscutele ma fascineaza.

ma intreaba lumea: "tu ce mai faci?" de multe ori mi se pare ca nu am ce sa zic, ca de fapt nu fac nimic. si totusi fac atatea lucruri. poate sunt prea mici, e adevarat, dar mie imi plac. 

imi traiesc viata asa cum am chef si pentru asta platesc un pret. daca as trai-o altfel, as plati alt pret. poate cineva sa spuna care e pretul mai mic? 

sunt fericita. cateodata. si nefericita. cateodata. si usor apatica. primavara. desi nu mai avem primavara. 

ma intreaba lumea: "tu ce mai faci?" pai ce sa fac? traiesc! tu ce faci?

Niciun comentariu: