As vrea sa ma dau peste cap
Si sa ma transform in copil
Si sa ma mai dau o data
Si sa raman asa!

luni, 2 iunie 2008

O experienta placuta la Movieplex

Deci...ca sa fac povestea lunga mai pe scurt, a fost asa. Am ajuns la Movieplex (Platza Mall). Am studiat oferta de filme si am ultimul film al lui Woody Allen - nu-mi mai amintesc numele filmului. Am intrat in sala si am inceput sa rod floricele si sa urmaresc reclamele. Pana cand o reclama la un alt film mi-a atras atentia. Filmul parea interesant filmul, insa reclama era destul de lunga.
Lunga cat un film: eram la alt film.

Ne-am uitat pe bilet, nu intelegeam nimic, sala era buna, scaunele erau bune, nimeni nu ne ridica de pe scaune, nu puteam pricepe cum s-a intamplat asta. Pentru o clipa am crezut ca ruleaza alt film in sala buna, insa nu intelegeam de ce nimeni nu comenta.

In fine, am stat pana la sfarsit, o porcarie de film - nu recomand Fotografii Bantuite. Cand filmul s-a terminat, am plecat din sala si eram foarte dezamagita ca intr-o seara din weekend am platit o gramada de bani pe un film prost pe care nici nu aveam de gand sa-l vedem.

Tot uitandu-ne pe bilete am inteles: cel de la casa ne daduse bilete la alt film, insa numele filmului nu se imprimase bine pe bilete, abia daca se vedea.
Am mers la casa de bilete si am povestit. Prima vanzatoare nu a fost impresionata, vanzatorul care ne vanduse biletele nu a fost impresionat...argumetul lor era ca de ce nu ne-am dus la casa imediat ce ne-am dat seama ca nu este filmul nostru.
Evident am avut contrargument!
Team leaderul lor a fost insa impresionat de mica noastra drama.
Ne-a oferit o invitatie pentru 2 persoane, oricand, la orice film.
Am fost placut surprinsa de reactie. Bravo Movieplex. Desi am vazut o porcarie de film, am plecat multumita. Cuiva chiar i-a pasat. Cineva chiar a inteles ca altcineva gresise. Si a recunoscut! Hai Romania! Caruta de pare ca se misca.

Un comentariu:

Dragos spunea...

Simpatica intamplarea. Desi am o parere buna in general despre Movieplex (unul dintre putinele motive pentru care frecventez mall-ul), trebuie sa recunoastem ca “s-au simtit”, totusi, abia la a treia incercare (persoana) si probabil doar datorita faptului ca ai fost tu mai insistenta. Oricum, totul este bine cand se termina cu bine.