As vrea sa ma dau peste cap
Si sa ma transform in copil
Si sa ma mai dau o data
Si sa raman asa!

duminică, 16 august 2009

Revizia anuala KIA

Am amanat revizia anuala la KIA pana cand am ajuns la 9649 de km. Am amanat-o din lipsa de timp si de bani. Cand am luat masina acum 1 an mi-au spus ca revizia e undeva pe la 450 de lei. Acceptabil. Cand am sunat prima data sa ma programez mi-au spus 700 lei.
Depasisem anul cu 2 luni, dar imi facusem un intreg scenariu de conversatie in cap: pe caiet scrie la un an sau la 10.000km, am ales ce mi-a convenit mie! si aveam multe argumente. Ce mai, eram sigura sa o sa-i conving ca am procedat corect.
M-am dus la service fara bani si fara caietul de revizie. Uitasem totul acasa!
Depasisem cu 2 luni anul. Nu eram in cea mai favorbaila situatie. In plus revizia urma sa ma coste cu 250 lei mai mult decat stiam initial.
Imi era insa groaza ca neavand caietul la mine, nu o sa-mi faca revizia si era ultima programae disponila pana peste 1 saptamana cand era prea traziu din cauza Km-lor.
Am asteptat in sala de asteptare, dandu-ma pe internet de pe propriul laptop 2h, timp in care un reprezentant KIA a venit de mai multe ori la mine sa-mi spuna statusul si sa ma cheme daca vreau sa vad diverse. Foarte frumoas mi s-a parut.
La sfarsit a venit si m-a intrebat daca mai am putin timp ca ar vrea sa curete masina. Waw! Da, am timp, bani nu am :). MI-a spus ca nu ma costa nimic. Pai cred si eu la 700 lei revizia!

Cand m-a dat cheia si am iesit, masina ma astepta in fata, spalata exterior plus interior. Am ramas masca. Factura a fost 560 lei, nu 700 lei.
Visam? Mi se intampla ceva frumos la service?

Felicitari celor de la KIA pentru felul in care m-au tratat la revizie si pentru efortul de a spala masina. Am fost foarte impresionata.

Un comentariu:

Alexandra spunea...

Te-am descoperit seara asta, ti-am citit majoritatea posturilor, imi place foarte mult cum si ce scrii, dar vad ca ai renuntat, pacat...