As vrea sa ma dau peste cap
Si sa ma transform in copil
Si sa ma mai dau o data
Si sa raman asa!

marți, 19 mai 2009

Biorezonanta

Asta seara am fost la biorezonanta. 95 de lei.
Ca o fi, ca o pati, ca e pe bune, ca nu e, m-am dus. Sa nu zic ca asta mi-a scapat.
Mi s-au confirmat in 40 de minute cam toate pe care le stiam.
De aflat nu am aflat ceva anume, acuma ce sa zic, nu o sa ma plang ca nu mi-a pus un diagnostic dureros! Foarte bine ca nu a pus.

E o experienta interesanta pentru ca la niciun consult medical nu iti spune cineva in 40 de minue atatea informatii de la carenta de vitamine si minerale, la posibile alergi si afectiuni ale rinichilor sa zicem.

M-am simtit un pic cam ca la ghicitoarea aia in bobi. Parca nu puteam sa ascund, parca as fi vrut sa aflu, dar parca nu as fi vrut.

Oricum am aflat: sunt obosita, sunt stresata, sunt mai tanara la nivel celular cu vreo 2 ani, nu beau apa, nu mananc bine, imi scade tensiunea, imi scade glicemia, etc, deci ritmul agitat de viata se pare ca m-a slabit, dar m-a intinerit!

Happy biorezonanta!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Ce studiu interesant...incearca sa mananci mai sanatos(dar tu manaci sanatos dar la ore ciudate) sa iei vitamine sa dormi 8 ore pe noapte si vei vedea ca esti mai tanara cu 3-4 ani nu numai cu 2:)si fireste fii optimista...numai asa indepartam boala si uratul:)pup si sanatate maxima!!!

Anonim spunea...

Stii cum e vorba aia...o viata ai, macar traieste-o asa cum vrei. Bucura-te de tot ce ai in jurul tau si traieste fiecare clipa, asta ajuta cel mai mult. Pupaceala din Canada