As vrea sa ma dau peste cap
Si sa ma transform in copil
Si sa ma mai dau o data
Si sa raman asa!

sâmbătă, 1 martie 2008

Nu-i vina mea!

1 Martie 2008
Nu-i vina mea...ca atunci cand mama imi citea povesti si eu invatam diferenta dintre a plange si a rade...am aflat ca de 1 Martie fetele primesc martisoare de la baieti si femeile de la barbati.
Nu-i vina mea ca in anii copilariei ghiozdanul patratos era prea mic de 1 Martie cand toti baietii din clasa imi aduceau Martisoare.
Nu-i vina mea ca in adolescenta imi ascundeam emotiile in spatele emotiilor baietilor timizi care imi aduceau Martisoare.
Asa am crescut...cu Martisoare. Nu-i vina mea ca ma entuziasmez la cel mai banal lucru mic de care atarna simpatic un fir alb-rosu si 2 ciucurasi.
Nu-i vina mea ca imi plac trandafirii la fel de mult precum zambilele.
Nu-i vina mea ca nu pot sa-mi pun in piept o sticla de parfum!
Eu masor ziua de 1 Martie in Martisoare. Nu-i vina mea.
As vrea ca nimeni, niciodata sa nu-mi rapeasca Martisoarele. As vrea ca la 80 de ani sa primesc Martisoare.

O primavara frumoasa si multe Martiosare tuturor.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Cat de multa dreptate ai....iti impartasesc opinia.....ce pacat ca aici departe unde sunt nu sunt martisoare ca tare mi-e dor de ele insa mama mi-a trimis un cosar si un trifoi cu 4 foi prin posta....sper sa ajunga....pt ca tare imi plac martisoarele...simbolurile primaverii si al sperantei!!!

Mihai spunea...

Martisorul, ca orice alt cadou, e frumos daca e daruit, nu dat ca o obligatie. Stii ce putini stiu asta? Nu e simbolul primaverii ci al prieteniei.

Anonim spunea...

Si totusi este si simbolul primaverii pt ca nu-l poti darui in luna iulie unui prieten,nu?

Anonim spunea...

Vei primi martisoare si la 80 de ani.....voi avea eu grija de asta...!!!hahahahahahahahahahahahaha

Anonim spunea...

multumesc, multumesc, multumesc
si acuma doar ca o concluzie: nu stiu pana cand se poarta martisoarele. ca la un moment dat trebuie sa le dau jos de la mana :)

Anonim spunea...

cica pana pe 9 martie il porti de macenici...iar seara il agati intr-un cires........hei asa spun batranii....nu spun eu....si chiar e un cires chiar in fata geamului meu...ala pus de tata....daca vrei sa te ostenesti agata-l acolo....cica vei inflorii ca un cires!......hei...asa zice traditia...nu eu....eu iti spun doar ce am citit si auzit.....sper ca ti-am fost de folos...pup...si un an bun!