As vrea sa ma dau peste cap
Si sa ma transform in copil
Si sa ma mai dau o data
Si sa raman asa!

luni, 15 decembrie 2008

Pisica moarta din curtea lui Basescu

Domnule Stolojan, nu stiu cu ce anume ati gresit si cat de mari sunt pacatele ce va apasa, de trebuie sa indurati o data la 4 ani sa jucati rolul pisicii moarte din curtea lui Basescu!
Inteleg ca acum 4 ani a trebuit sau poate chiar ati crezut ca e distractie sa faci pe pisica. Moarta!

Acum cred ca v-a tras domnu Basescu mai intr-o parte - asa mai la stanga sau mai la dreapta - ca oricum e tot aia - si v-a zis: Draga Stolo, lasa-ma sa te reabilitez. Voi face din tine un caine lup. Un tigru. Un leu dornic sa-si apere puii.
Tot ce trebuie sa faci este scris aici in scenariul asta. Si v-a dat scenariul sa-l invatati.
Dar dvoastra, de bucurie, nu l-ati citit pana la capat sa vedeti ca lupul, tigru sau leul erau de fapt aceeasi pisica de acum 4 ani, tot moarta, dar inca cu coada.

Coada de care va apuca Basescu si va mai arunca. Din curtea lui in curtea din stanga sau in aia din dreapta ca oricum nu conteaza.

PS: oricum nu sunt surprinsa. Eu i-am corectat scenariul lui Basescu asa ca stiam de cand v-a numit ca de fapt in final o sa fiti doar pisica.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Poate ca intr-o viata anterioara a fost o pisica foarte rea care a chinuit foarte multi soareci si acum s-a reincarnat in tehnocrat si joaca rolul pisicii moarte

Anonim spunea...

De fapt e o dilema: SCENARIU (bine pus la punct)si probabil mai urmeaza ...SAU NEPUTINTA de a lua decizii fara sa ceara voie de la stapani