As vrea sa ma dau peste cap
Si sa ma transform in copil
Si sa ma mai dau o data
Si sa raman asa!

miercuri, 5 decembrie 2007

Stii bancul cu leul regele animalelor si sobolanul?

Intr-o dimineata sobolanul se duce la casa leului. Leu cu leoaica dormeau somnul dulce de dimineata. Sobolanul smecher da cateva picioare in usa casei leului.

Leul nimic, dormea tun. Sobolanul mai da niste picioare in usa, suna la sonerie. Leul, nimic.
Sobolanul pune mana pe mobil si il suna pe leu.

Leul somnoros raspunde intr-un final: ce vrei ma sobolane, ai innebunit de suni la ora asta? Ce a luat ceva foc?
Sobolanul nervos: trezeste-te bai leule si fa-ti bagajele ca pleci. Si anunta-i si pe aia de stau aici cu tine: ursul, lupul, vulpea, tigru, iepurasul, maimuta, paunul, poneiul si toti fraierii astia de va petreceti toata viata in cusca ca si ei trebuie sa plece.

Leul total confuz: ce vorbesti ma sobolane? Cum adica sa plec eu? Cum adica sa plecam noi toate animalele? Noi aici avem contract de chirie pe viata.
Sobolanul iritat: poate contract pe viata au rudele tale mai instarite din padure. Aici esti la Gradina Zoologica si daca vrea firma mea de imobiliare sa te dea afara, te da cu catel, cu purcel si cu pisica cu tot! Mama ta de felina paroasa si increzuta. Hai valea, pana nu pun pusca pe voi toti.

Si tot sobolanul: iar voi astia de cititi, mai subtire cu unde e poanta bancului. Ca nu e niciun banc! Gradina Zoologica din Baneasa trebuie sa se mute, ca aici o sa se construim noi sobolanii niste vile de lux.

(Daca vrei sa vezi ce m-a enervat – ca de inspirat nu poate fi vorba, poti citi mai multe la: http://www.ziare.ro/articol.php?id=1196804483)

4 comentarii:

Anonim spunea...

Foarte taree!! Asta e banc facut de tine sau trebuia sa-l stiu?

Anonim spunea...

Se pare ca unii nu se mai satura, iar statul ii ajuta prin indiferenta fata de - culmea - probleme majore.
Cred ca singura solutie pentru potolirea acestor mafioti sustinuti politic ar fi parasirea in masa a Bucurestiului.
PS: ce te faci cu aia care fac un tel din viata din venirea in Bucuresti?

Anonim spunea...

Eu sunt pentru parasirea in masa a Bucurestiului!! Mai vine cineva?

Anonim spunea...

Asta cu parasitul Bucurestiului in masa imi aminteste de un banc cu Bula. Bula care facuse ceva urat mirositor in clasa la scoala. Si invatatoarea l-a pedepsit dandu-l afara din clasa. Si cum statea Bula afara, in aer curat, se intreba: unde e logica? Ei toti au ramas acolo in mirosul ala provocat de mine si eu stau aici la aer curat. Deci, de ce sa plecam noi?